Felülettisztítás,

NEM felületesen!

 

Rólunk

Repeat Clean Hungary Kft.

 

Cégünk a Repeat Clean Hungary Kft. 2011-es alapításával, új szereplő a hazai tisztítószer kereskedelemben és takarításban, de a vállalkozás tulajdonosi háttere közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik az ipari tisztítás területén. Vállalkozásunk nemcsak a különböző takarítási feladatokhoz szükséges vegyszerek és segédeszközök értékesítésével, hanem takarítás-technológiai szaktanácsadással is foglalkozik, illetve szükség esetén a nagytakarítások elvégzését is vállaljuk.

Fő profilunk a fürdők és wellness területek felületének tisztítása, költség-hatékony és a környezetre a lehetőleg legkevésbé megterhelő vegyszerek és technológiák alkalmazásával.

Tapasztalataink szerint a magyarországi fürdőkben problémát okoz a vízköves-testzsíros lerakódások eltávolítása a különböző felületekről. Illetve ha ezek a szennyeződések maradéktalanul eltávolításra is kerülnek, akkor ez nagy mennyiségű vegyszer felhasználással (ami a tisztítandó felületet is károsíthatja és a környezetre is megterhelő hatású) jár, valamint jelentős emberi erőforrást igényel, ami összességében magas költségeket eredményez. Az általunk használt és értékesített holland és német gyártmányú, 95 %-ban lebomló vegyszerekkel a tapasztalatok alapján a tisztítószerek felhasználásánál 50-70 %-os megtakarítás érhető el. Technológiánk alkalmazásával megőrizhető a felületek eredeti tisztasága és csúszásmentes állapota. Valamint a nagytakarítások emberi munka igénye –ezáltal ennek költségei is- mintegy az egy harmadára csökkenthetőek. Erről kiadványunkban egy összehasonlító táblázatban számszerűsített adatokat is találhat.

A jellemzően több éves lerakódások eltávolításának egyik fő akadály a tárgyi és személyi erőforrások hiánya, ezért cégünk kedvező áru nagytakarításával leveszi ezt a terhet partnerei válláról, a napi takarításokhoz olyan tanácsadást biztosítunk, amely lehetővé teszi a már megtisztított felületek állagának megóvását. Szakértelmünkkel hatékony megoldást tudunk biztosítani a felújítások utáni nagytakarításokban, vagy akár lehetetlennek tűnő szennyeződések (pl.: műgyanta) eltávolításában is.

A korábbiakban felsoroltakat néhány partnerünknél készült képpel is alátámasztjuk, hiszen néha egy kép többet mond ezer szónál.


 

Hírlevél feliratkozás

Hívjon minket bizalommal!

+3620/2308427

 

 

Lorem ipsum dolor sit

Részletek

  Twitter   Facebook